Ervaringen

Ervaringen.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een review achter kunnen laten. Zo kunnen wij ervaringen met de klant delen en ons zelf indien nodig verbeteren.

 

Landman haarden

Wij stellen het zeer op prijs als er een review geschreven word.
Dit zodat we ons zelf kunnen blijven verbeteren. Wij vinden de mening van onze klant zeer belangrijk. Ook kunnen nieuwe klanten hierdoor zien dat wij klant tevredenheid zeer hoog hebben staan.

Eventuele verbeterpunten worden bij ons zeer serieus genomen.

 

53 gedachten aan “Ervaringen

 1. Zeer tevreden over de service, snelle reactie tijd en werkzaamheden van firma Landman. Wij raden dit bedrijf ten zeerste aan!

 2. Kevin heeft vandaag 10 okt onze schoorsteen geveegd. Alles besproken en goed advies gegeven. Hij was precies op de afgesproken tijd en een aardige man. Ik ga hem voor de volgende keer zeker nog eens vragen. Succes verder en tot de volgende keer!

  Gr Daan uit Maartensdijk

 3. Vandaag is bij ons de schoorsteen geveegd door Landman.
  Hij werkt zorgvuldig en netjes en geeft goed advies.
  Ik ben zeer tevreden.

 4. Kevin heeft mijn schoorsteen geveegd, kap geplaatst en een heel vogelnest eruit gehaald.
  Kevin is erg meedenkend, professioneel, empathisch en erg vriendelijk. Prima eindresultaat voor een scherpe prijs.

  Echt een aanrader!

 5. Dit bedrijf is zeker een aanrader als je een betrouwbare vakkundige schoorsteenveger zoekt.
  Afspraak is makkelijk te maken en worden nagekomen.
  Eerlijke en transparante communicatie en jaagt je net op kosten, denkt ook goed mee mocht er iets zijn.
  Ik blijf zeker gebruik maken van de service.

 6. Hij is deze week bij ons geweest om de zonnepanelen te reinigingen. Hij werkt erg netjes en raffelt niets al. Dacht ook mee over de problemen die we hebben met de houtkachel, deze komt hij met een week of 2 oplossen. Ik ben zeer tevreden een aanrader.

 7. Schoorsteen kanaal is schoongemaakt. 2e keer dat hij bij ons is geweest. Super snel en goede service daarnaast makkelijk en snel contact voor een afspraak.
  We zouden zo weer een 3e afspraak maken.

 8. Zo goed gedaan dat ik me afvraag waar die vorige vegers mee bezig waren. Vriendelijk, netjes, eerlijk. Dekte de kachel aan de voorzijde mooi af om de roet in de kamer te minimaliseren.

 9. Alles volgens afspraak. De schoorsteen is zorgvuldig geveegd met goede apparatuur en daarna is het netjes opgeruimd. Kwam professioneel over.
  Volgend jaar zeker weer.

 10. Kevin heeft een scheurtje in mijn kachelpijp gemaakt. Hij kwam niet alleen op tijd, hij was iets te vroeg, en hij heeft het probleem snel en deskundig opgelost, tegen een redelijke prijs. Ik kan hem zeer aanraden. Hij reageerde ook heel snel op mijn email met foto’s van het probleem, en bood meteen een oplossing. Klasse.

 11. Voor de tweede keer op rij nu de schoorsteen laten vegen door Landman. Kevin is een vriendelijke kerel, die zijn vak goed verstaat. Werkt keurig netjes en laat alles schoon achter. Komt afspraken correct na. Kortom, ik hoef niet op zoek naar een ander en bel de volgende keer gewoon weer Landman.

 12. vandaag rook kanaal geveegt wordt zeer netjes gedaan en hij neemt er de tijd voor ,alles wordt netjes afgeplakt en na het vegen schoongemaakt.

 13. Kevin heeft de smalle schoorsteen van onze pelletkachel van onderaf gereinigd zonder een spoor achter te laten. Hij gaat heel professioneel te werk en laat geen sporen achter. Top!

 14. Kevin is vriendelijk, correct en werkt grondig en netjes. Alles afgeplakt en na afloop opgeruimd. Ik kan niet bedenken wat er beter zou kunnen, dus zeer aan te raden!

 15. Kevin heeft bij ons de afvoerpijp van de houtkachel geveegd . Omdat de trek niet altijd even goed was heeft hij zelfs , zonder meerprijs, een aanpassing gedaan zodat de kachel meer lucht krijgt. Alles is keurig afgedekt en opgeruimd. We zijn zeer tevreden en kunnen hem zeker aanbevelen. Bedankt en tot volgend jaar.

 16. Zojuist schoorsteen van inbouwhaard weer laten vegen door firma Landman. Kevin werkt vakkundig, netjes en schoon. Heeft op al mijn haardvragen een antwoord. Inclusief veegbewijs voor de inboedelverzekering. Zeer prettig persoon om over de vloer te hebben. Om in haardtermen te spreken: warm aanbevolen!

 17. Al meerdere keren gebruik gemaakt van Landman voor het vegen van het schoorsteenkanaal en het reinigen van dakkapellen. Elke keer weer keurig volgens afspraak aanwezig. Er wordt netjes gewerkt en het eindresultaat prima!

 18. Wij hebben onze schoorsteen door Kevin laten vegen.
  Hij heeft kennis van zaken en gaat efficiënt en secuur te werk.
  Al met al een zeer positieve ervaring met dit bedrijf.

 19. Vandaag weer onze schoorsteen van de kachel laten vegen door Kevin. Uiteraard was hij weer stipt op tijd. Kevin werkt altijd uiterst secuur en laat alles keurig schoon achter. Tot volgend jaar.

 20. Via onze buren in contact gekomen.
  Keurig op tijd, en zeer netjes te werk.
  Een veilig gevoel dat we weer lekker kunnen stoken.
  Echt een aanrader !

 21. Voor het eerst door Landman het schoorsteenkanaal laten vegen.
  Zeer tevreden hierover, want de medewerker was keurig op tijd, vriendelijk en heeft zijn werk zeer deskundig gedaan. Netjes achtergelaten en voor een goede prijs. Tot volgend jaar!

 22. Vandaag is onze schorsteen voor de eerste keer door jullie geveegd. Zijn zeer tevreden!! Is heel netjes gedaan en opgeruimd. Volgende keer laten we het weer door jullie doen.TOP

 23. Binnenwerk van de houtkachel moest gedeeltelijk worden gedemonteerd om het afvoerkanaal te kunnen vegen. Lastige klus, werd zonder probleem en binnen de vaste prijs gedaan. Prettige en deskundige medewerker ook!

 24. Na vorig jaar een ontzettend slechte ervaring gehad te hebben met een ander bedrijf Landman geprobeerd. Gelukkig zijn er nog mensen die wel kennis hebben en normaal met klanten om kunnen gaan. We onthouden jullie telefoonnummer!

 25. In dronten de schoorsteen laten vegen. Was precies optijd. Kwam geen vuil de woonkamer in. En een vriendelijke medewerker.

 26. Kevin van Landman haarden komt jaarlijks onze kachel en schoorsteen onderhouden. Gaat altijd zeer netjes te werk. Vriendelijk en netjes op tijd.

 27. Ongeveer 3 weken geleden contact opgenomen met Landman haarden. Het telefonisch contact verliep zeer soepel. Wij waren op zoek naar een houtkachel met een hoog rendement. Er werd duidelijk een aantal opties aangegeven. Hier hebben wij een keuze uitgemaakt ( Dovre 303s ). Er is goed contact gehouden over de levertijd. Gisteren is onze houtkachel geplaats inclusief rookkanaal. Alles is zeer goed verlopen. Duidelijke uitleg en het vuil wat er al vanaf kwam is netjes opgeruimd. Ik kan dit bedrijf dan ook zeker aanraden.

 28. Vorige week een Jacobus houtkachel laten plaatsen in onze nieuwe woning. Wij hebben dit bedrijf via internet gevonden. Er is goed contact gehouden tot de datum van installatie. Het installeren is keurig gedaan met een duidelijke uitleg over de kachel. Ook zijn er nog enkele stooktips gegeven. Het vuil is netjes meegenomen. Bedankt heren.

 29. Gisteren onze schoorsteen geveegd van beneden af. Alles is netjes schoon gebleven. Vriendelijke jongen die weet wat hij doet!

 30. Prima ervaringen met dit bedrijf. Komt al een paar jaar bij ons. Komt altijd zijn afspraken na en zo niet word dit ruim op tijd vermeld.

 31. Hebben bij ons de schoorsteen geveegd. Na veel slechte ervaringen met andere bedrijven durfde wij bijna niemand meer te bellen. Gelukkig was dit bedrijf wel eerlijk. Keurig!

 32. Vorige week een flexibele voering door onze schoorsteen laten plaatsen. Alles is naar afspraak verlopen. Het vuil wat er vanaf kwam is netjes opgeruimd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *