Schoorsteenveger buiten ons werkgebied.

Schoorsteenveger buiten ons werkgebied?

Waargenomen wordt dat de vraag naar betrouwbare schoorsteenvegers groeit. We bedienen ook buiten ons vaste werkgebied, waarbij tarieven gebaseerd zijn op afstand en locatie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Het regelmatig vegen van rookkanalen is cruciaal voor veiligheid! Ophoping van roet en vuil in het rookkanaal kan leiden tot schoorsteenbrand, wat onwenselijk is. Wij adviseren jaarlijks te vegen en verstrekken na reiniging een veegbewijs voor uw verzekering.

Bel nu: 036-2340334 – 06-39098836 of neem contact op via ons contactformulier.

Landman Haarden maakt gebruik van moderne technieken voor rookkanaalreiniging, waarbij ons elektronische veegsysteem vaak ingezet wordt. Het systeem wordt vanaf de onderkant in het rookkanaal ingebracht en naar de schoorsteenkap geleid.

Onze diensten omvatten:

  • Grondige en schone reiniging (geen vervuiling van de woonkamer)
  • Vegen met moderne technieken (elektronisch roterend)
  • Verstrekking van een veegbewijs (per e-mail als PDF-bestand)

Vaak wordt gevraagd of het vegen vanaf beneden effectief is. Dankzij ons elektronisch roterend veegsysteem kunnen we de schoorsteen vrijwel altijd volledig en grondig reinigen, zelfs in bochten en vernauwingen van het rookkanaal.

Schoorsteenveger buiten ons werkgebied

Ontvang een offerte voor onze diensten, inclusief heldere informatie over eventuele voorrijkosten, via ons contactformulier. Op offerte basis stellen wij transparante kostenoverzichten op, zodat u vooraf een duidelijk beeld heeft van de financiële aspecten van onze service bij u thuis. Bezoek onze website om een offerte aan te vragen en ontdek hoe wij streven naar openheid en klanttevredenheid in al onze zakelijke transacties. Voor verdere vragen staan wij tot uw beschikking via de contactgegevens op onze website.