Schoorsteenveger Alkmaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoorsteenveger in de buurt van Alkmaar? Landman schoorsteentechniek is u graag van dienst. Wij merken dat de vraag voor goede schoorsteenvegers in de buurt van Alkmaar toeneemt.

LET OP!! Alkmaar valt niet binnen ons vaste werkgebied. Prijzen voor het schoorsteenvegen zijn op aanvraag voor deze omgeving. Richtprijzen voor dit soort werkzaamheden voor deze omgeving liggen rond de 75,00 euro inclusief voorrijkosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vegen rookkanaal

Het vegen van de schoorsteen is van essentieel belang!

Het advies is dan ook dit zeker eens per jaar te laten doen. Na het vegen van het rookkanaal word door ons een veegbewijs afgegeven. Dit is een bewijs naar uw verzekering. Hierdoor bent u gedekt tegen brand of rookschade.

Bel nu : 036-2340334 – 06-39098836 of neem contact op via ons contactformulier.

Landman Haarden werkt met moderne technieken om uw rookkanaal te reinigen. In de meeste gevallen kan er gebruik worden gemaakt van ons elektronische veegsysteem . Deze word onder in het rookkanaal ingevoerd en dan tot de schoorsteenkap doorgevoerd.

  • Uitgebreide reiniging
  • Wij gaan zo schoon mogelijk te werk ( geen vervuilde woonkamer )
  • Controle Houtkachel of openhaard
  • Vegen met moderne technieken ( elektronisch roterend )
  • Veegbewijs (  bewijs van vegen word per mail als PDF bestand verstuurd )
  • Schoorsteenveger Almere

Een schoorsteen vegen vanaf beneden, kan dat?

Vaak krijgen wij de vraag is het vegen van onderaf wel goed? Dit omdat er in het verleden veel schoorsteenvegers vanaf het dak te werk gingen. Door dat de techniek niet stil gestaan heeft kunnen wij de schoorsteen bijna altijd vanaf beneden reinigen. Door ons elektronisch roterend veegsysteem word de schoorsteen in zijn geheel zeer grondig gereinigd.  Ook zijn bochten en vernauwingen in het rookkanaal vaak geen probleem voor ons.

Hoe zit het met het vuil met het vegen vanaf beneden? 

Door het inpakken van de stookmond van de openhaard of houtkachel met folie voorkomen wij dat roet de woonkamer in komt. Dit levert niet meer vuil op dan dat de schoorsteen vanaf boven geveegd word. Er word de tijd genomen voor het afdekken en extra vuil word eventueel afgezogen met onze stofzuiger. 

Schoorsteen vegen van onderaf

Welk veegsysteem word er gebruikt?

Wij werken met een elektronisch veeg systeem. Dit zijn veegstokken die wij kunnen roteren. Zo word de schoorsteen optimaal gereinigd. Ook zijn diameter verschillen in het rookkanaal geen probleem.

Schoorsteenveger Harderwijk
Schoorsteenveger Harderwijk

Hierboven ziet u een voorbeeld van een extreem vervuild rookkanaal. Rechts ziet u het resultaat na het vegen. Bij de linker situatie is het risico op schoorsteenbrand zeer groot aanwezig. 

E-mail adres: landmanhaarden@gmail.com
Telefoonnummer: 036-2340334
Mobiel nummer: 06-39098836
Whatsapp: 06-39098836

Onze tarieven vind u hier.