Schoorsteen laten vegen

Schoorsteen laten vegen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoorsteenveger? Landman schoorsteentechniek voert deze klus in eigen beheer uit. 

Schoorsteen laten vegen

 

Wij dekken de gehele Open haard of houtkachel af!

Het vegen van rookkanalen is van essentieel belang voor de veiligheid! Roet en ander vuil kunnen zich ophopen in het rookkanaal. Door het niet vegen van de schoorsteen kan dit leiden tot schoorsteenbrand. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten.

Iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur , en elke Zaterdag van 9.00 – 17.00

Het advies is dan ook dit zeker eens per jaar te laten doen. Na het vegen van het rookkanaal word door ons een veegbewijs afgegeven. Dit is een bewijs naar uw verzekering. Hierdoor bent u gedekt tegen brand of rookschade.

Bel nu : 036-2340334 of neem contact op via ons contactformulier.

Landman haarden werkt met moderne technieken om uw rookkanaal te reinigen. In de meeste gevallen kan er gebruik worden gemaakt van ons elektronische veegsysteem. Deze word onder in het rookkanaal ingevoerd en dan tot de schoorsteenkap doorgevoerd. Ook de schoorsteenkap ( vogelgaas ) word zo schoon geroteerd.

  • Uitgebreide reiniging
  • Wij gaan zo schoon mogelijk te werk
  • Open haard of houtkachel word volledig af gedekt!
  • Vegen met moderne technieken ( elektronisch roterend )
  • Veegbewijs ( word per e-mail verstuurd als PDF bestand )

Door deze moderne techniek hoeven wij dus vaak het dak niet op. Mocht dit wel nodig zijn is dat vaak wel mogelijk. Uiteraard word er alles aan gedaan zo min mogelijk vuil te produceren. Wij verzorgen zelf alle afdek materialen.

Schoorsteen laten vegen

 

Schoonmaken kachel:

Het is bij veel houtkachels noodzaak de kachel van binnen schoon te maken. Dit doen wij dan ook voor u. Het boven binnenwerk van de kachel worden zorgvuldig uitgezogen met onze speciale stofzuiger. Dit zorgt ervoor dat uw houtkachel weer de optimale luchtstroom heeft. Dit zit dan ook bij de prijs inbegrepen.

Onze tarieven vind u hier.