Openhaard plaatsen

Openhaard plaatsen.

Openhaard plaatsen

Er zijn niet veel openhaard open vuur specialisten meer in Nederland! Wij zijn nog ambachtelijke open haarden bouwers. Onze specialiteit is het vervaardigen van de hand gemetselde openhaard in diverse chamotte steensoorten. Ook leveren wij op maat gemaakte Rook vang kappen en Vuurkorven met of zonder aslade’s.

Door maatwerk is vrijwel alles mogelijk qua vormgeving en design! Wij kunnen de openhaard voor u plaatsen die u in gedachte heeft. Wij vinden het heel belangrijk dat u duidelijk aangeeft wat uw wensen zijn, hoe de open haard eruit moet komen te zien qua uitstraling en omvang. Wij zullen samen met u bekijken of uw wens technisch mogelijk is.

De lengte en diameter van het rookkanaal is daarbij erg belangrijk. Vooral in woningen met een bestaand gemetseld rookkanaal kan dat een knelpunt zijn. In huizen waar nog geen rookkanaal aanwezig is kunnen we exact uitrekenen welk diameter rookkanaal er nodig is. Daarom komen we altijd tot een perfecte open haard voor elk interieur, zodat uw droom open haard realiteit wordt.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.